Träningstunika tre

Massivt mönstrat
Massivt mönstrat

Nu är den tredje träningstunikan klar!  Den är sydd av ett hysteriskt mönstrat bomullstyg som jag köpte i somras på rea. Ganska fint, men som sagt hysteriskt mönstrat. Men, det är bara en alldeles enkel träningstunika till vårterminens danskurser och då lämpar sig bomull utan för mycket krusiduller i form av band och broderier finfint. Fördelen med tyget är att man kan ha nästan alla färger till; rosa, lila, turkos, gult, svart… Modellen är samma som tidigare: moddad variant av New look 6803. Den här gången gjorde jag om halsringningen för att få lite variation.

Träninstunika 3
Träninstunika 3

Annars funderar jag över hur jag ska göra med min blivande röda dräkt. Banden har, som jag skrev tidigare, kommit och jag klurar på hur jag ska göra. Jag vill göra en kjol av lite annan modell än tidigare, både en kort och en lång top samt en slöja. Jag borde ha tillräckligt med tyg för det, men vi får se hur långt det räcker och hur jag bäst använder det tyg jag har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.