Grön choli

on
Grön choli
Grön choli

Såhär blev cholin till min grön-lila dansdräkt! Nu har jag ju gjort några såna här toppar enligt det moddade folkwear-mönstret och de håller stilen: beter sig lite olika varje gång! Den här gången kortade jag av den en sisådär 3 cm mitt bak (sneddade sedan ut mot sidsömmen). Det gjorde toppen ännu bättre och så lär jag göra med fler toppar framöver.

Rygg
Rygg

Planerna för den röda dräkten börjar ta form och nu är det mer planerande (mäta tyg, vad räcker till vad hur utnyttja de olika styckena på bästa sätt o.s.v.). Det är ju så kul, även om jag är otålig.

Ihop
Ihop

På stickfronten har jag efter födelsedagskoftan bara ett gammalt projekt liggande och det är mina tvåändsstickade vantar från tvåändsstickningskursen med Majken i januari 2010. Jag kom av mig med det stickandet och nu har jag svårt att minnas hur man gör. Tur att vi har en tvåändsstickningshelg på HV-kursen i början av april! Finns det hopp om att få dem klara tro? Annars får jag väl komplettera kurstilfället med att köpa en DVD på hur man gör!

Men, jag har ju ett nytt projekt också; en liten sjal som förhoppningsvis kommer passa bra inom en snar framtid när jag hoppas att våren gör större framsteg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.