Röd kjol

on

Nu börjar den röda kjolen ta form. Det tog lång tid att klippa till den, kortare tid att sicksacka allt. Att sy ihop delarna är i allmänhet den snabbaste biten, så även här. Sedan blev det lite tidsödande pill igen när jag skulle sy på det röda bandet på linningen; rynka och så nåla en masse. Men det blev rätt fint! Jag tror den kommer bli bra; det är bra fall i den och ett skönt schwung. Och så är den ju då tung förstås, på gott och ont… Den har också tillbringat ett par veckor på en galge för att just hänga ut sig. Ms A har varit på besök och hjälpt mig att puffa den och sedan har jag klippt av överflödigt tyg. Nu återstår sicksack och bandkantning (lite spänd på hur bandkantningen ska funka, förhoppningsvis bra! ). Yay! Det får dock bli efter Paris-resan (och kanske också efter SBDF); annat att joxa med före dess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.