Utökad textilmängd

Under den senaste tiden har jag utökat mängden textilier i mitt hem, i form av antalet plagg i garderoben. Jag har sytt och stickat (som vanligt), men också (aningens bisarrt nog) beställt kläder på nätet och sytt om dem (en del är som de var när de kom också…). Jag har fortfarande svårt att fatta att jag har gjort så, och glädjande nog har det dessutom funkat! Numera finns det ett antal byxor till (modell tajtare), en del tunna tröjor, ett gäng tunikor av olika slag och en kofta.

Att sy om jeans är en knepighet i sig, men det går; det är bara lite pilligt och tar tid. Resultatet kanske inte blir helt optimalt, men helt klart tillräckligt bra för att jag ska bli nöjd (särskilt med stickningarna med jeans-tråd). Min gamla maskin har fått jobba rätt hårt med som mest 12 lager tyg (om jag räknat rätt, det har iaf varit löjligt tjocka tyglager att ta sig igenom…). Trotjänare!

Min lilla A-linjeformade linkofta växer. Bakstycket, ena framstycket och nästan andra framstycket (bara ca 15 varv kvar) är klara. Jag räknar med att påbörja första ärmen imorgon, yay! Sedan blir det förhoppningsvis tid till lite andra (än så länge hemliga) semesterstickningsprojekt också. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.