Före och efter

on
Före
Före

Jag har en fixa-i-hemmet-helg med min mammi. Kul och jobbigt i ett! Kökssoffan är klar; det tyget hittade jag sent inpå men jäklar vad nöjd jag är med både tyget och resultatet på hela jobbet!

Efter
Efter

Vi har klätt om soffan i det snajdiga bomullstyget och ryggkuddarna har fått nya överdrag; med dragkedjor, trestegssicksack och allt! Jag är väldigt nöjd; tyget är jättefint, färgerna passar med övriga köksattiraljer, och grodor, flamingosar och papegojor i mönstret gör mig på bra humör! Nån som vill komma och fika in den nya soffan?

Nu kämpar vi vidare med fåtöljen som var helgens ursprungliga projekt. Den är rätt bändig och beter sig inte alls som den ska. Vi har dessutom behövt ta loss en massa gammal material som vi inte hade räknat med och har istället fyllt upp enligt Kajsa Varg-principen. Återstår att se hur det blir. Det tyget är också väldans tjusigt, så blir inte handarbetet tjusigt så är åtminstone tyget det!

En kommentar Lägg till din

  1. Jesper skriver:

    Jättefin! Särskilt grodorna… ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.