Säg vad vore livet utan senap?

on

Senapspuls!Senapsfärgade handledsvärmare blev det! :) Jag hittade mönstret via 365 saker du kan sticka-bloggen och tänkte att det är perfekta snabba handledsvärmare som jag snart kommer att behöva använda på jobbet. Sedan kom jag på att de först och främst skulle bli en bra present, så jag stickade ett par svarta i DROPS Lima till vän Å till hennes 35-årskalas för ett par veckor sedan (uppskattade, man jag hann inte fota dem innan det var presentdax). Sedan blev det min tur, men jag hade lyckats speja en in ett par senapsgula nystan DROPS Karisma när jag gick förbi Ljungqvists på Odenplan, så då var det bara att ignorera garnstoppet och köpa två nystan. Mina har jag moddat pyttelite eftersom jag har stickat på några varv vriden resår även på tummen; jag ville ha lite mer värme runt tumgeppet.

Min Catkin är också klar (undrens tid är inte förbi!); det tog tid, men jag är så nöjd!

En ny dansdräkt är in the making också och den ska vara klar till den 3/12. Men med tanke på mängden extrarepetitioner som brukar behövas så vill jag helst ha den klar mycket tidigare än så, sömn är ju trevligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.