Tidsresa

on
Med lack-sigill!
Med lack-sigill!
Bubbelplast...
Bubbelplast...

För ett par veckor sedan gjorde jag en tidsresa. När jag fick paketet i handen på posten/Konsum kändes det som om jag lika gärna hade kunnat ha fått det för hundra år sedan (undantaget scannern för avläsning av streckkod kanske…). Paketet var väldigt stiligt och väldigt prydligt inslaget. Det såg precis ut som julklappar i en Carl Larsson-målning; ett vitt paket med röda lack-sigill. Omslagsmaterialet var dessutom av vitt tyg som var ihopsytt för hand (kanske paketen på Carl Larssons tid också var det).

...Banglor!
...Banglor!

Att öppna paketet tog sin lilla tid; det var enorma mängder bubbelplast, både runt lådan och inuti den. Men efter att ha skalat av alla lager bubbelplast gick det att plocka upp innehållet; finfina banglor! Nu är det bara att dansa loss i dem som saknas, planen är att göra det nästa lördag.

Hoppas planen håller fint; men innan vi är där återstår en hel del träning; övergångar ska falla på plats i huvudet, samtliga rörelser sitta där de ska… Bara att jobba på och hoppas på det bästa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.