Obokad

on
Trikå!
Trikå!

Igår lite omvärldskontakt på Debaser Medis. Kul att träffa vännerna och äta smarrigt indiskt på bästa restaurangen, men tyvärr kom min trasiga rygg lite ivägen så det blev ingen helkväll. Resten av helgen är obokad och jag ämnar klura, bli ett med min symaskin och fixa en ny mössa. Nu när temperaturen halkat ner under noll vill jag uppenbarligen ha en ny mössa (varför bara använda de befintliga när man kan göra en ny?). Så, ska jag transformera veckans färgglada fynd på Ohlssons tyger (churidar galore!) eller redan tillklippta byxor till användbart plagg?

På stickfronten är jag nu inne på de sista 22 varven (chart B) på Kerstins sjal (Ravelry). Som det ser ut nu kommer mitt 50 g nystan Elegant att täcka, men vi får se. Jag har för säkerhets skull inhandlat ett till. Om det räcker får jag göra en ny likadan till någon annan kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.