Blå brambles-basker!

Blå brambles
Blå brambles

Jag behövde en ny mössa. När jag väl kommit fram till detta var det bara att köra igång; garn fanns hemma och jag gillar min gröna Brambles beret så mycket att det fick bli en till  men blå. Den tog ungefär en dag att sticka (knappast i effektiv sticktid, men en kväll och nån timme till dan efter).

Spec: Brambles beret
Garn: Drops Lima i färg 6235 (Garnåtgång: mellan 1,5-2 nystan)
Storlek: M (long)

Mönstret är snyggt och inte alls så komplicerat som det ser ut. Jag har ju stickat en sån mössa tidigare och vet att det är ett tidseffektivt mönster som ger ett mycket snajdigt visuellt resultat. Jag är väldigt nöjd med min nya blågråa mössa! Hr J har fotat mig med mössa denna kalla kväll i februari (och halvt förfrusit händerna på kuppen). Att stå stilla i isande vind nere vid vattnet är inte totalt njutbart för vare sig fotograf eller delmotiv…

Nu dax att göra klart Inkans sjal och påbörja den där efterlängtade gråa tröjan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.