Sockor till Sys

on
Röda sockor till Sys
Röda sockor till Sys

Enligt önskemål har jag stickat ett par enkla sockor till Sys. Min systerdotter valde färg på garnet (rött eftersom det är mammas favoritfärg) och jag stickade dessa enkla sockor. De ska vara väldigt korta för att få plats i pjäxorna. Årets skidåkningsvecka närmar sig och därför har jag snabb-stickat dessa. Men med grovt garn på ganska grova stockor går det ju snabbt. God tur, Sys!

Spec:
Garn: Drops Big Fabel (röd)
Stickor: 3,5 mm
Garnåtgång: Strax under ett nystan

Mönstret är det min mormor lärde mig, men med modifieringen att jag stickar resår över hela ovansidan på foten; jag tycker de sitter bättre då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.