Fluffigt fodral

on
Äpple med Höga Hus (Foto: Mr J)
Äpple med Höga Hus (Foto: Mr J)

Sedan sist har jag bl.a. traskat omkring i en stor stad med Många Höga Hus. Fantastisk semester, om än rätt kallt. Några dagar i New York kan få den mest mars-trötta individ på bra humör igen. Ledig, vakna i en lägenhet där man om man tittar ut genom fönstren åt höger ser Chrysler building och åt vänster Empire State building. Gott sällskap, god mat, mycket promenerande, ständig jakt på gott kaffe, shopping (textil och elektronik), teater med Alan Rickman…

Kindle med fodral (Foto: Mr J)
Kindle med fodral (Foto: Mr J)

Den textila shoppingen bestod av lite kläder och skor. Elektronikshoppingen omfattade en Kindle. Inte precis enligt plan, men den var billig och så bra! Jag tjuvkollade på värdinnans Kindle och blev snabbt såld på idén. Så, dagen efter shoppade jag. Men en Kindle behöver lite skydd om den ska transporteras i väskor mm, så efter ett par dagar efter hemkomst (när den värsta jetlagen lagt sig) klippte jag, väldigt mycket på måfå, till lite överblivet tyg från i höstas när mammi och jag klädde om kökssoffan och min favvo-fåtölj. En kort sväng vid symaskinen och med special-vliseline (det heter volymfliseline eller nåt liknande; vliseline med vaddering). Så, nu törs jag transportera min läsplatta till annan ort! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.