Röd träningstunika!

on
Röd träningstunika i tveksam pose
Röd träningstunika i tveksam pose

Jo, jag är verkligen löjligt förtjust i kvalitén på mina orangea salwar och eftersom det inte gick att handla mer sådant tyg i affären fick det bli på nätet, där det fanns kvar (och i andra färger). Så jag köpte några olika färger och har hittills presterat en röd träningtunika. Jag är väldigt nöjd med passformen! Lagom urringad denna gång också (det blir bättre när man mäter och provar än bara kör på enligt mönster som inte är gjort för en träningstunika…). Tyget är riktigt härligt; det är tunn, tättvävd bomull; mjukt mot huden. Den är redan in-dansad och jodå, det funkar finfint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.