Stickning som meditation

on
Colour affection
Colour affection

Jo, jag har allt sneglat på den här ett tag. Och när det var rea på alla Drops yllegarner slog jag till och köpte garn till två… Det röda hade jag hemma sedan tidigare, men det gula och orangea köpte jag för ett par veckor sedan.

Sjalen är totalt beroendeframkallande och enkel att sticka. Det liksom bara matar på av sig självt och efter ett tag inser jag att jag kommit längre än jag trodde. Och det händer nästan varje gång jag sitter med den i händerna. Enkelheten gör att man kan tänka/lyssna/titta på annat. Skönt som omväxling. Skönt som avslappning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.