Grön provlapp

on

Jag har stickat, mätt, blötlagt och mätt igen en provlapp i glänsande grön Drops Baby Alpaca Silk. Ett så enormt gosigt garn, dessutom gör mjukheten att det kräver annan fingersättning för att få lagom trådspänning mellan fingrarna. Jag gissar att den blivande koftan (en Cria av Ysolda) kommer att bli alldeles oerhört mjuk och skön att ha på sig. Jag har inte riktigt bestämt om det ska få bli en av semesterstickningarna eller inte…

När det är sommarsäsong är det bra med små projekt de dagar det (just nu mot förmodan) är varmt. Just nu har jag ett par husvantar som småprojekt. Jessica Tromps mönster är så tjusigt och jag har en alldeles speciell mottagare i åtanke för vantarna. Jag tänkte sticka ett par till mig själv också, men vet inte vilken färg jag vill ha.

Men nu är det hög tid att planera vilka stickningar som får följa med söderut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.