Fugue tam

Fugue tam
Fugue tam

Utan att veta om det verkar jag vara smått påverkad av Harry potter. Jag var med mammi på garnspan i Skåne/Blekinge under semestern och under det underbara stoppet på Klippans yllefabrik handlade jag en massa garn. Bland många härvor blev det ett par i min nya favvo-färg senapsgult. Jag råkade också hitta en tjusigt vinrött garn som matchade det senapsgula så löjligt bra. Det var inte förrän långt senare jag insåg att jag lyckats sätta ihop färgkombinationen  som uppenbarligen är Gryffindor-märkt. Jaja, spelar mindre roll; de är snygga ihop och jag är så enormt nöjd med min Fugue tam!

Spec: 
Mönster: Fugue av Kate Davies
Garn: 2tr ullgarn (Kampes?) inhandlat på Klippans yllefabrik
Stickor: 3 mm och 3,25 mm

Mera fuga
Mera fuga

Mönstret är väldigt tjusigt och lätt att följa. Det kräver en del koncentration i början, men sedan flyter det på. jag lärde mig inte rapporterna utantill, men de blev snabbt lättare ”se”. Jag ska sticka vantarna också, men just nu har jag två andra pågående projekt så de får vänta lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.