Elefant

Elefanttröja
Elefanttröja

Jag gillar elefanter, lite oklart varför. Mina band som jag syr i de flesta av mina kläder består av en elefant och systerlila. Därför är det kanske inte helt otippat att jag köpte en försvarlig mängd när jag såg det här tyget. Det kallas för barntrikå och samtliga plagg eller prylar jag har sett som är uppsydda är barnkläder eller babyfiltar. Men varför inte göra en tröja till mig själv som jag blir glad av?

Spec:
Tyg: Från Ohlssons tyger
Band: Trikåsnedslå från Bibbis textil
Mönster: Delvis avritat från en köpt tröja från förr, delvis omfixat

Jag gillar min elefanttröja; den är mjuk och gosig, gör mig på bra humör och passar extra bra i brytet mellan sommar och höst.

Häpp!
Häpp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.