Segdragen produktion

Just nu är det många parallella projekt som pågår och få blir klara. Bara att hoppas att de sedan blir klara ungefär samtidigt, eller? Min Cria är färdigstickad och blockad (yay!), men saknar ännu så länge knappar. Jag har köpt knappar som passar finfint till, men har inte sytt fast dem ännu. Av kvarvarande grön Baby Alpaca Silk stickar jag en ny Zuzu’s petals. Väntar otåligt på att få använda den.

Jag har klippt till slappa-och-träna kläder (brallor + tunika), men inte kommit loss med dem så mycket mer än så. Är dock vansinnigt sugen på att sy dem, så jag kanske slår till på det imorgon. Dessutom ska det klippas till och sys en del annat dans-relaterat inför december, så det får bli veckans utmaning.

Så, många projekt på gång, men inget klart (ännu), otålig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.