Zuzu igen

on
Grön Zuzu
Grön Zuzu

Japp, så blev det en Zuzu’s petals till mig med. Jag tror det kommer att bli flera så småningom för jag gillar verkligen både tanken och mönstret. En halskrage som ser ut och beter sig som en sjal, med det viktiga undantaget att den inte kan halka av och inte kräver ständig omstyling. Alla dessa egenskaper tilltalat mitt praktiska jag (som också vill ha snygga persedlar) oerhört mycket!

Spec:
Mönster: Zuzu’s petals av Carina Spencer
Stickor: 3,75 mm
Garn: Drops Baby Alpaca Silk

Garnet blev över när min Cria var klar. Jag är inte säker på hur mycket jag gjorde av med, men lite drygt ett nystan tippar jag på. Ett väldigt bra restgarnsprojekt och dessutom ett tjusigt sådant. Det kan tänkas att det blir några sådana här julklappar framöver.

På handarbetsfronten har det annars varit fokus på klädfix till dansshowen den 1/12. Det ska bli kul, men det är inte långt kvar! På klädfix-fronten återstår att sy fast några kammar på en slöja, sy fast lite band på en kameez och att (förhoppningsvis) hitta en lämplig ny sportBH. Sen tillkommer ju all extra träning förstås…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.