Vasaloppsstickning

on
Vasaloppsstickning
Vasaloppsstickning

Jag har stickat på de här vantarna ett tag nu; Mammi och jag gick kurs i tvåändsstickning första helgen i februari. Bästa Sanna var lärare i två dagar och vi hade kul och fick lära oss lite nya grejer.

Efter kursen har det inte blivit så mycket stickat eftersom jag också gått en kurs i nålbindning där vi har haft läxor och det har varit en hel del att göra med det (så kul, mer om det senare!).

Men årets skidhöjdpunkter sammanföll ju i år: Vasaloppet och VM-femmilen. Långlopp på skidor innebär för mig gott om sticktid och spänning i ett! Vantarna saknade efter loppen bara tumme.

Garnet köpte jag av Sanna på kursen och det är så fint! Det är grått ofärgat och grönmelerat Sanna-färgat av Kampes Z-tvinnade garn. Jag körde på en randig vante med krusmönster. Jag gillar konceptet med långrandiga vantar med tvärgående ränder i intressanta mönster. Mer sånt!

Dock, vantarna blev lite för stora precis bara runt handen där tumkilen är… Nu är jag i valet och kvalet: ska jag lättvalka dem för bättre passform på mina tassar eller ge dem till bästa J?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.