Backlog: November leaves

on
Grön!
Grön!

Jag fick en fantastiskt fin härva Manos Silk Blend av vän A under hösten. Ett fantastiskt mjukt garn och med vackra gröna färgskiftningar. Jag bestämde mig för att göra  en mössa tämligen snabbt (så gosigt garn kan bara inte klia i pannan). Efter lite letande på Ravelry bestämde jag att det fick bli en November leaves. En fin och snabb mössa att sticka, ett enkelt mönster med en lagom stor pynt-sektion i form av små löv. Passar ju extra bra eftersom jag fick garnet i november! Mössan är dock ganska oanvänd ännu så länge eftersom det har varit lite för kallt för den…

Det blev ganska mycket garn kvar och jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med det annat än att det ska bli ett par tvåfärgsstickade vantar. Svart och grönt? Annat? Ska rota i mina garnlager och se vad som finns och vad som kan passa bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.