Backlog: Dragonflies

Dragonflies
Dragonflies

I slutet av 2012 stickade jag en hel del saker som hittills inte blivit fotograferade, eller jo, det blev de, men bilderna gick upp i rök.

Jag såg det här mönstret och tyckte det var så snyggt (Ravelry är löjligt bra för att leta upp mönster man vill ha)! Jag har nästan alltid basker på mig och ville ha något annat och denna såg så snygg ut att jag köpte den med en gång och tog av det garn som fanns här hemma och började; en svart mössa har man alltid nytta av.

Spec:

Mönster: Dragonflies Hat av Joji Locatelli, storlek small
Garn: Drops Lima
Stickor: 4 mm

Spetsmönstret är supertjusigt, men det försvinner lite i det svarta. Jag kommer helt klart att vilja sticka det här mönstret igen. Det är snyggt, ser betydligt mycket mer komplicerat ut än det är och det är en lagom varm mössa; tjockt garn men i spetsmönster. När jag gör det tänkte jag använda tunnare stickor, kanske 3,5 mm istället för 4 mm, och för att mönstret ska synas bättre tänkte jag sticka med ett ljusare garn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.