Trikåklänning

on
På avstånd
På avstånd

I sommar lyckades jag äntligen sy den här trikåklänningen! Jag köpte tyget på rea för säkert två år sen, men kom aldrig till skott då. Den är otroligt skön och jag gillar den massor! Perfekt en varm sommar som denna; enkel och praktisk, tjusigt tyg. Mönstret är en moddad version av New look 6748 (verkar inte säljas längre). Jag har sytt sådana här klänningar förut, men denna gång blev det en kort klänning och utan knytband. Löjligt skön!

Närmare
Närmare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.