Leftie!

Leftie!
Leftie!

Min Leftie har bott i min garderob och runt min hals ett ganska bra tag nu, men jag har inte haft tid att skriva om den. Livet bjuder på ständiga överraskningar i alla möjliga former, just nu lite väl många mindre angenäma sådana, så annat har fått prioritet den senaste tiden.

Mer Leftie!
Mer Leftie!

Men min Leftie är finfin! Superskön i alpacka-garn och snurrar snyggt runt halsen p.g.a. den fiffiga konstruktionen som gör att den blir på skrådden. Jag är jättenöjd! Bladen är fina och det är verkligen maximalt utbyte; maximal exponering av fina restgarner, men det är liten garnåtgång för att göra löven. Jag gjorde 29 löv, jag ville göra några till, men ville avsluta med ett orange löv och det gråa garnet hade inte räckt till en hel rapport (4 löv) till.

Spec:
Mönster: Leftie av Martina Behm
Garn: Drops Alpacka och Drops Baby Alpacka Silk (restgarner)
Stickor: 3mm Addi

Leftie igen!
Leftie igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.