Julklapp

on
Elis
Elis

Jag har världens bästa systerdotter! Hon vet att moster gillar att sticka och ville ge mig ett stickpaket. Hon drog alltså med sig mormor på julklappsletande och bestämde själv mönster och färger till min julklapp: en halskrage i Drops Alpaca!

Mönstret heter Elis och kommer från Yll&Tyll. Garnet är Drops Alpaca. Garnåtgången är lite drygt 1 nystan i vardera färgen (i mitt fall gulgrönt och orange) och jag använde 4mm-stickor. Halskragen är grymt mjuk och skön! Det är enkel och effektiv stickning, passade mig alldeles utmärkt under jul eftersom jag körde fast med min Savile row och mest ville slappsticka. Nu har jag en stilig halskrage och är ännu mer övertygad nu om att min busiga systerdotter har både snille och smak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.