Krusbärsponcho

on

JHEDIN_2015_5591_lowJag har en lååång backlog att beta av… Förra årets sista alster blev en poncho enligt Stripes to keep me warm-mönstret i Ullcentrums garn Krusbär. Enkel och effektiv både som stickning och för att hålla värmen!

Jag stickade det mesta av den i morfars föräldrahem under julen. Familjen var med och kakelugnen sprakade (välbehövligt när det under ett dygn gick från att vara +10 till -10 grader ute). Jag kommer sakna det huset som alltid har funnits med. Men det blir plats för nytt istället och det känns helt annorlunda men lika bra.

JHEDIN_2015_5592_low

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.