Kryar

on

JHEDIN-2015.05.14-689-4SHär kommer mera backlog! I våras var jag sjuk väldigt länge. Enda gången jag varit borta från jobbet längre var när jag var förlamad. Jag hade hög feber länge och bihåleinflammation och så småningom en tokallergisk reaktion som slutade med adrenalinspruta och kortison och orkade definitivt inte sticka alls utan sov mina 16-20 timmar om dygnet och var mest bara borta. Även bästa J tyckte det var jobbigt att jag inte stickade (ljudet hör till kvällarna liksom).

JHEDIN-2015.05.14-694-9SNär jag började kvickna till igen behövde jag ett väldigt lätt projekt och rotade då fram ett gammalt nystan Fabel till ett par halvvantar, modell extremt enkla. Jag kunde inte sitta många varv åt gången, men de växte ju iaf.

JHEDIN-2015.05.14-693-8SSå, här är mina krya-vantar i alla färger! De är stickade med enkel 1×1-resår med slätstickad tumkil som passar min långa tumme. Inte för att de är så speciella att de behöver många bilder för att demas, men miljön norra Öland gör det!

JHEDIN-2015.05.14-699-14S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.