Fantoosh!

on

JHEDIN_2015_7910_medium_20151213Sommarens projekt framför andra blev Fantoosh av Kate Davies. Jag brukar ju gilla Kates mönster och så även denna gång. Jag letade lite i garnlagret och hittade några nystan överblivet Silke-Alpaca från för några år sedan när jag stickade en Cria-kofta. Jag hade lite mindre garn än vad som skulle gå åt, men tänkte att den fick bli så stor den blev av den mängd garn jag hade.

JHEDIN_2015_7916_medium_20151213Den blev lite mindre (minns inte hur mycket), men är ändå en stor sjal. Den har kommit till användning på jobbet under hösten och vintern och den är enormt mjuk och skön att ha mot halsen och/eller över axlarna.

JHEDIN_2015_7914_medium_20151213Mönstret satte sig i hjärnan ganska snabbt, men som vanligt körde jag med stickmarkörer mellan rapporterna. Nu är det ju rätt länge sedan den blev klar så jag minns inte processen så detaljerat mer än att den var svår att sticka i bilen innan hjärnan fick känsla för själva mönstret. Som tur är kan man ju ha flera projekt igång samtidigt för såna tilfällen…

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.